Ege Yapı Batışehir Projesi/ Yurtiçi Projelerimiz/ PROJELERİMİZ- Everest İzolasyon Türkiye'nin İzolasyon Müteahhidi. Yalıtım-Mantolama-Epoksi.
New Page 1

Everest �zolasyon

 
Modern Menu
New Page 2
 

PROJELERÄ°MÄ°Z

 
 

Yurtiçi Projelerimiz

Yurtiçi Projelerimiz

  Yurtdışı Projelerimiz
 

 Ege Yapı Batışehir Projesi ;

Ege Yapı Batışehir Projesi

 

 

35 yıllık tecrübenin tek çatı altında toplanmasıyla oluÅŸturulan EgeYapı Group, ulusal ve uluslararası deneyimi ile Türk inÅŸaat sektörünün öncü firmaları arasında yer almaktadır. Ä°z Yapı, AydoÄŸanlar Ä°nÅŸaat, Ege Irak Construction, MGY Saudi Arabia ve Artfen Construction’dan oluÅŸan EgeYapı Group yurt içi ve yurt dışında yaklaşık 1.000.000 m² alanı kapsayan birçok konut, ofis, alışveriÅŸ merkezi ve eÄŸitim kurumu gibi projelerin müteahhitlik ve gayrimenkul geliÅŸtirme iÅŸlerini baÅŸarı ile gerçekleÅŸtirmiÅŸtir.

EgeYapı Group; halen yurt içi ve yurt dışında devam etmekte olan 6 ayrı proje ile 1.200.000 m² inÅŸaata devam etmektedir. Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modelinde baÅŸlanmış olan ve bünyesinde ofis, prestijli bir alışveriÅŸ caddesi, rezidans, özel eÄŸitim tesisi, ÅŸehir oteli, spor kulübü ve 3 bin 266 adet nitelikli konutu barındıran, 818.000 m2 inÅŸaat alanına sahip Batışehir projesi de portföyüne eklenmiÅŸtir. Böylece EgeYapı Group’un toplam inÅŸaat alanı 2.000.000 m²üzerine çıkmaktadır.

Verilen Hizmet; Temel Perde Su Yalıtımları
 

Diðer Projeler



  Toplam Proje:29

KURUMSAL  |   HÄ°ZMETLERÄ°MÄ°Z  |   PROJELERÄ°MÄ°Z  |   Ä°LETİŞİM  |    Site Creation by / +BrandPlus      
PaylaÅŸ

2010 - 2014 © Copyright Everest İzolasyon. Tüm Hakları Saklıdır.