Ege Yapı İzpark Kartal/ Yurtiçi Projelerimiz/ PROJELERİMİZ- Everest İzolasyon Türkiye'nin İzolasyon Müteahhidi. Yalıtım-Mantolama-Epoksi.
New Page 1

Everest �zolasyon

 
Modern Menu
New Page 2
 

PROJELERÄ°MÄ°Z

 
 

Yurtiçi Projelerimiz

Yurtiçi Projelerimiz

  Yurtdışı Projelerimiz
 

 Ege Yapı Ä°zpark Kartal ;

Ege Yapı İzpark Kartal

 

 

Hayat yeni bir anlam kazanıyor.

Rezidans yaÅŸamının ışıltılı dünyası içinde, tüm ayrıcalıkların elinizin altında bulunduÄŸu bir yaÅŸam Kartal'da yükseliyor. Hayal gücü ile iÅŸlenen Ä°ZTOWER dünya standartlarına öncülük edecek ÅŸekilde inÅŸa ediliyor. Dünyadaki tüm rezidans trendleri üstün konfor anlayışı ile harmanlanarak sizlerin konforuna hizmet etmek için sunuluyor ve ayrıcalıkların keyfi, onu yaÅŸamanız için sizi Ä°ZTOWER'a bekliyor.

Ä°stanbul'un kilit, huzur ve konforun püf noktasını keÅŸfedin.

Yüzyıllardır sairlere ve medeniyetlere ev sahipliÄŸi yapmış Anadolu'nun giriÅŸ kapısında, Avrupa'ya gitmek isteyenleri karşılayabileceÄŸiniz, dünyaya açılmak isteyenleri uÄŸurlayabileceÄŸiniz kilit bir noktada yükseliyor. Ä°ZTOWER merkezi konumuyla güneÅŸe nispet yaparcasına yükseliyor ve parıltısının çekim gücünden de geri durmuyor. E-5 karayolunun hemen yanı basında yer alması, Sabiha Gökçen Havalimanı ve metro istasyonuna yakınlığı ve konumundan doÄŸan merkeziliÄŸi ile Ä°ZTOWER, sakinlerine diledikleri yere kolayca ulaşırken dakikliÄŸin tadını çıkarma imkanı da sunuyor.

Temel Perde Su yalıtımı
 

Diðer Projeler



  Toplam Proje:29

KURUMSAL  |   HÄ°ZMETLERÄ°MÄ°Z  |   PROJELERÄ°MÄ°Z  |   Ä°LETİŞİM  |    Site Creation by / +BrandPlus      
PaylaÅŸ

2010 - 2014 © Copyright Everest İzolasyon. Tüm Hakları Saklıdır.