SUR Yapı/ Yurtiçi Projelerimiz/ PROJELERİMİZ- Everest İzolasyon Türkiye'nin İzolasyon Müteahhidi. Yalıtım-Mantolama-Epoksi.
New Page 1

Everest �zolasyon

 
Modern Menu
New Page 2
 

PROJELERÄ°MÄ°Z

 
 

Yurtiçi Projelerimiz

Yurtiçi Projelerimiz

  Yurtdışı Projelerimiz
 

 SUR Yapı ;

SUR Yapı

 

 

1992 yılında faaliyete baÅŸlayan Sur Yapı, kuruluÅŸundan itibaren birçok prestijli projeyi baÅŸarı ile tamamlamış ve kısa zamanda yaptığı iÅŸlerle sektörde öncü bir kimlik kazanmıştır. Sur Yapı, proje aÅŸamasından baÅŸlayarak, geliÅŸtirme, mimari, yapım-üretim dâhil anahtar teslimi, yüksek kalitede iÅŸ yapan bir inÅŸaat firması olarak faaliyet göstermektedir. Firmanın faaliyet alanları gayrimenkul geliÅŸtirme, projelendirme, imalat yönetimi ve inÅŸaattır.

KuruluÅŸundan bugüne 3 milyon metrekareyi aÅŸan yaÅŸam alanı üreten Sur Yapı; Greenium villaları, Villa Sera, Mahalle Ä°stanbul, Adapark, Metrogarden, Exen Ä°stanbul, Corridor gibi konut projelerinin yanında, çok sayıda endüstriyel tesis ve baÅŸta 3 M, Sony, Total, Novartis, Opet olmak üzere uluslararası firmalara dönük A plus ofis ile Axis Kâğıthane AVM, Metrogarden AVM, Exen AVM gibi alışveriÅŸ merkezi yatırımları gerçekleÅŸtirmiÅŸtir.

Öte yandan 2007 yılından itibaren enerji yatırımlarına baÅŸlayan Sur Yapı halen 4 adet hidroelektrik santrali ve 2 adet rüzgâr enerjisi santrali ile ağırlıklı olarak yenilenebilir enerji yatırımlarını da sürdürmektedir.

Verilen Hizmet; Metrogarden Projesinin temel perde su yalıtımı
 

Diðer Projeler



  Toplam Proje:29

KURUMSAL  |   HÄ°ZMETLERÄ°MÄ°Z  |   PROJELERÄ°MÄ°Z  |   Ä°LETİŞİM  |    Site Creation by / +BrandPlus      
PaylaÅŸ

2010 - 2014 © Copyright Everest İzolasyon. Tüm Hakları Saklıdır.