Beşiktaş İnşaat A.Ş. BJK Vodafone Arena Stadyum Projesi/ Yurtiçi Projelerimiz/ PROJELERİMİZ- Everest İzolasyon Türkiye'nin İzolasyon Müteahhidi. Yalıtım-Mantolama-Epoksi.
New Page 1

Everest �zolasyon

 
Modern Menu
New Page 2
 

PROJELERÄ°MÄ°Z

 
 

Yurtiçi Projelerimiz

Yurtiçi Projelerimiz

  Yurtdışı Projelerimiz
 

 BeÅŸiktaÅŸ Ä°nÅŸaat A.Åž. BJK Vodafone Arena Stadyum Projesi ;

BeÅŸiktaÅŸ Ä°nÅŸaat A.Åž. BJK Vodafone Arena Stadyum Projesi

 

 

Vodafone Arena Stadı inşaatı, planlamalardan daha ileri bir seviyede ve hızlı bir şekilde devam etmektedir.

Taraftarlarımızın sabırsızlıkla beklediÄŸi, kulübümüzün geleceÄŸi için büyük bir önemi bulunan Vodafone Arena Stadı inÅŸaatında gelinen son durum ile ilgili, BJK BeÅŸiktaÅŸ Ä°nÅŸaat ve Ticaret A.Åž. Genel Müdürümüz Ä°hsan CoÅŸkun, internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Stadın D Blok temel inÅŸaatlarına baÅŸlandığını hatırlatan CoÅŸkun, "20 Aralık'ta ilk harcın atılmasının ardından 15 gün içerisinde D Blok temellerinin 3'te 2'lik bölümü bitirilmiÅŸtir. D Blok'ta kolon ve perdelerin demir inÅŸaatlarına da baÅŸladı. Bu süreç içerisinde 2500 metreküp beton dökülürken, 1100 ton demir imalatı yapıldı" ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Ä°nÅŸaat çalışmalarında toplam 165 kiÅŸinin, gündüz ve gece olmak üzere iki vardiya halinde çalıştığına deÄŸinen Ä°hsan CoÅŸkun, "Ä°nÅŸaat çalışmaları, programımızın daha ileri bir seviyesinde ve hızlı bir ÅŸekilde sürdürülmektedir.

Temel Perde Teras su yalıtımı
 

Diðer Projeler



  Toplam Proje:29

KURUMSAL  |   HÄ°ZMETLERÄ°MÄ°Z  |   PROJELERÄ°MÄ°Z  |   Ä°LETİŞİM  |    Site Creation by / +BrandPlus      
PaylaÅŸ

2010 - 2014 © Copyright Everest İzolasyon. Tüm Hakları Saklıdır.